pianist utrecht


Pianist gezocht nabij Utrecht? Huur Dick Schuur in.

Op zoek naar een goede pianist in de buurt van Utrecht? Stop met zoeken! Dick Schuur is een allround pianist en verzorgt met een stijlvol en gevarieerd repertoire optredens op diverse locaties in heel Nederland. Wilt u live achtergrondmuziek tijdens een receptie, trouwceremonie, bedrijfspresentatie, congres of een andere (feestelijke) gelegenheid in de buurt van Utrecht? Dan bent u hier aan het juiste adresDe beste pianist voor uw gelegenheid in Utrecht

Sfeervolle pianoklanken en een feestelijke sfeer op uw gelegenheid. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dick Schuur is jarenlang de vaste pianist van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam geweest en voorziet ook graag uw bijeenkomst van fijne achtergrondmuziek. Hij speelt een zeer toegankelijk repertoire; stijlvolle muziek voor iedere gelegenheid! Enkele artiesten die Dick Schuur graag ten gehore brengt:

  • Adèle;
  • Marco Borsato;
  • Mariah Carey;
  • The Beatles;
  • Jan Smit;
  • Abba;

Zoals u ziet een repertoire toegankelijk voor alle leeftijden! Bekijk vast wat video’s van Dick Schuur om in de stemming te komen!


Bent u benieuwd of Dick schuur ook uw verzoeknummer kan spelen?

Wilt u meer details over Dick Schuur of bent u benieuwd of Dick Schuur ook uw verzoeknummer ten gehore kan brengen? Neem dan contact met hem op door het een e-mail te sturen naar info@dickschuur.nl of vul het contactformulier op de website in. Dick Schuur is uw pianist in Utrecht!

Videos Repertoire
 
 
 Via deze weg kunt u contact met mij opnemen! 
 
 

 

Email *
Voornaam
Achternaam
Plaats
Telefoonnummer
Mobielnummer
Mijn vraag is:
Boek mij voor de datum:
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress