pianist restaurant


Pianist in uw restaurant nodig?

Wilt u live achtergrondmuziek in uw restaurant? Het inhuren van een pianist in uw restaurant is dan een uitstekend idee! Dick Schuur is een allround pianist en verzorgt met een stijlvol en gevarieerd repertoire optredens op diverse locaties in Nederland, van Amsterdam tot Groningen en van Friesland tot Limburg. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u direct contact opnemen? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@dickschuur.nl.Allround pianist die vrolijke deuntjes speelt in uw restaurant

Dick Schuur is jarenlang de vaste pianist van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam geweest en voorziet ook graag uw feestelijke bijeenkomst van sfeervolle achtergrondmuziek. De muziek varieert van licht-klassiek tot moderne, romantische popsongs, waaronder nummers van Adèle en Elton John. Bent u benieuwd naar het repertoire, referenties of video’s? Op de website vindt u een uitgebreid overzicht. Waarom Dick Schuur?:

  • Romantische popsongs;
  • Toegankelijk repertoire;
  • Stijlvolle muziek voor iedere gelegenheid;
  • Flexibel inzetbaar.
Direct contact opnemen met Dick Schuur

Wilt u meer informatie over het inhuren van Dick Schuur als pianist in uw restaurant of bent u benieuwd of hij ook uw favoriete liedje ten gehore kan brengen? Neem dan contact met hem op door het een e-mail te sturen naar info@dickschuur.nl of vul het contactformulier op de website in.

Videos Repertoire
 
 
 Via deze weg kunt u contact met mij opnemen! 
 
 

 

Email *
Voornaam
Achternaam
Plaats
Telefoonnummer
Mobielnummer
Mijn vraag is:
Boek mij voor de datum:
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress