pianist huren


Pianist huren?

Wilt u een pianist huren voor bijvoorbeeld op uw trouwceremonie, receptie, bedrijfspresentatie, congres of een andere (feestelijke) gelegenheid? Het inhuren van Dick Schuur is dan een uitstekend idee! Dick Schuur is een allround pianist en verzorgt met een stijlvol en gevarieerd repertoire optredens op diverse locaties door het hele land. Van Groningen tot Amsterdam en van Friesland tot Brabant. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u direct contact opnemen? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@dickschuur.nl.Allround pianist huren die sfeervolle muziek biedt

Dick Schuur is jarenlang de vaste pianist van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam geweest en voorziet ook graag uw feestelijke bijeenkomst van sfeervolle achtergrondmuziek. Hij is flexibel inzetbaar en speelt een toegankelijk repertoire. Enkele artiesten die Dick Schuur graag ten gehore brengt:

  • Adèle;
  • Marco Borsato;
  • Mariah Carey;
  • The Beatles;
  • Jan Smit;
  • Abba;

Zoals u ziet een repertoire toegankelijk voor alle leeftijden! Bekijk vast wat video’s van Dick Schuur om in de stemming te komen!


Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het Dick Schuur en hoe u hem als pianist kunt huren?Of bent u benieuwd of hij ook uw favoriete liedje ten gehore kan brengen? Neem dan contact met hem op door het een e-mail te sturen naar info@dickschuur.nl of vul het contactformulier op de website in.

Videos Repertoire
 
 
 Via deze weg kunt u contact met mij opnemen! 
 
 

 

Email *
Voornaam
Achternaam
Plaats
Telefoonnummer
Mobielnummer
Mijn vraag is:
Boek mij voor de datum:
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress