Pianist gezocht


Pianist gezocht? Huur allround pianist Dick Schuur in

U bent waarschijnlijk op deze pagina beland, omdat u een goede pianist zocht. Dick Schuur is een allround pianist en verzorgt met een stijlvol en gevarieerd repertoire optredens op diverse locaties in heel Nederland. Wilt u live achtergrondmuziek tijdens een receptie, trouwceremonie, bedrijfspresentatie, congres of een andere (feestelijke) gelegenheid in de buurt van Amsterdam? Dan bent u hier aan het juiste adres. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@dickschuur.nl.Heeft u al eens eerder naar een pianist voor uw feest gezocht?

Sfeervolle pianoklanken en een feestelijke sfeer op uw gelegenheid. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dick Schuur is jarenlang de vaste pianist van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam geweest en voorziet ook graag uw bijeenkomst van fijne achtergrondmuziek. De muziek varieert van licht-klassiek tot moderne, romantische popsongs, waaronder nummers van Adele, Marco Borsato en Elton John. Bent u benieuwd naar het repertoire, referenties of video’s? Op de website vindt u een uitgebreid overzicht.  • Romantische popsongs
  • Toegankelijk repertoire
  • Stijlvolle muziek voor iedere gelegenheid
  • Flexibel inzetbaar


Bent u benieuwd of Dick schuur ook uw verzoeknummer kan spelen?

Wilt u meer details over Dick Schuur of bent u benieuwd of Dick Schuur ook uw verzoeknummer ten gehore kan brengen? Neem dan contact met hem op door het een e-mail te sturen naar info@dickschuur.nl of vul het contactformulier op de website in.

Videos Repertoire
 
 
 Via deze weg kunt u contact met mij opnemen! 
 
 

 

Email *
Voornaam
Achternaam
Plaats
Telefoonnummer
Mobielnummer
Mijn vraag is:
Boek mij voor de datum:
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress