pianist bruiloft


Pianist op uw bruiloft nodig?

WWilt u romantische live muziek tijdens uw bruiloft? Het inhuren van een pianistop uw bruiloft is een uitstekend idee! Dick Schuur is een allround pianist en verzorgt met een stijlvol en gevarieerd repertoire optredens op diverse locaties in Nederland. Vast in de sfeer komen? Bekijk online zijn repertoire, video’s of referenties.Allround pianist voor op uw bruiloft

Dick Schuur is jarenlang de vaste pianist van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam geweest en voorziet ook graag uw bruiloft van sfeervolle en romantische muziek. De muziek varieert van licht-klassiek tot moderne, romantische popsongs. Wat dacht u van Jan Smit of Guus Meeuwis? Of bent u toch meer van de muziek van The BeeGeesof The Rolling Stones? Alles is mogelijk bij Dick Schuur. Waarom Dick Schuur?:


  • Romantische popsongs
  • Toegankelijk repertoire
  • Stijlvolle muziek voor iedere gelegenheid
  • Flexibel inzetbaar

Direct contact opnemen met Dick Schuur

Wilt u meer weten over het inhuren van Dick Schuur als pianistop uw bruiloft of wilt u simpelweg meer informatie? Neem dan contact met hem op door een e-mail te sturen naar info@dickschuur.nl of vul het contactformulier op de website in.

Videos Repertoire
 
 
 Via deze weg kunt u contact met mij opnemen! 
 
 

 

Email *
Voornaam
Achternaam
Plaats
Telefoonnummer
Mobielnummer
Mijn vraag is:
Boek mij voor de datum:
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress