pianist achtergrondmuziek


Pianist voor achtergrondmuziek nodig?

Wilt u een pianist voorachtergrondmuziek tijdens eenreceptie, bedrijfspresentatie, congres,trouwceremonie of een andere (feestelijke) gelegenheid? Dick Schuur is een allround pianist en verzorgt met een stijlvol en gevarieerd repertoire optredens. En of u nou in Roermond, Utrecht of op Texel woont, Dick Schuur is door het hele land te boeken! Klinkt u dat als muziek in de oren? Huur Dick Schuur dan in op uw (feestelijke) aangelegenheid!Pianist die sfeervolle achtergrondmuziek ten gehore brengt

Dick Schuur is een pianist die al flink wat jaren aan de weg timmert. Jarenlang was hij de vaste pianist van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Zijn repertoire is enorm gevarieerd. Hij brengt onder andere liedjes ten gehore van Marco Borsato, The Cats, Cliff Richard en Abba, maar ook Jan Smit, Michael Jackson en Adèle komen veelvuldig aan bod. Nieuwsgierig geworden naar het repertoire, referenties of video’s? Op de website vindt u een uitgebreid overzicht.Hoe kunt u contact met opnemen:

Wilt u meer informatie over Dick Schuur of bent u benieuwd of hij ook uw verzoeknummer ten gehore kan brengen? Neem dan contact met hem op door het een e-mail te sturen naar info@dickschuur.nl of vul het contactformulier op de website in.

Videos Repertoire
 
 
 Via deze weg kunt u contact met mij opnemen! 
 
 

 

Email *
Voornaam
Achternaam
Plaats
Telefoonnummer
Mobielnummer
Mijn vraag is:
Boek mij voor de datum:
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Stuur mij een kopie
Powered by webXpress