Muziek op uw trouwfeest


Muziek op uw trouwfeest

Wilt u graag bijzondere en vooral mooie muziek op uw trouwfeest? Dan is de allround pianist Dick Schuur perfect voor u. Hij is namelijk pianist van beroep. Als pianist heeft hij een herkenbaar, breed en stijlvol repertoire. Bent u benieuwd naar zijn stijl? Bekijk dan eens zijn repertoire, video’s en/of referenties. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van Dick Schuur als pianist. Met zijn stijlvolle en gevarieerde repertoire verzorgt hij graag optredens op diverse locaties in heel Nederland. Door zijn brede ervaring en zijn stijlvolle repertoire maakt hij uw trouwfeest hoe dan ook tot een groot succes!Waarom Dick Schuur?

De (piano) muziek voor uw trouwfeest varieert van licht-klassiek tot moderne, romantische popsongs. Bent u een groot liefhebber van de typische Hollandse nummers van Jan Smit of Guus Meeuwis? Of gaat u liever los op de muziek van oude helden als The BeeGees of The Rolling Stones? Het maakt niet uit waar uw hart ligt. Dick Schuur volgt uw hart maar al te graag. Jarenlang is Dick Schuur de vaste pianist van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam geweest. Dat wil wel wat zeggen! Dit hotel is namelijk een vijf sterren hotel. Naast zijn brede ervaring, zijn er nog genoeg andere redenen om Dick Schuur de muziek op uw trouwfeest te laten verzorgen. Dick Schuur:


  • heeft stijlvolle muziek voor iedere gelegenheid.
  • is zeer geschikt als achtergrondmuziek.
  • heeft een zeer toegankelijke repertoire.
  • is erg flexibel inzetbaar, dus ook geschikt voor tijdens de huwelijkse ceremonie.
  • verzorgt ook de mooiste romantische popsongs.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Dick Schuur met betrekking tot muziek bij uw trouwfeest? Neem dan eens vrijblijvend contact met hem op. Dit doet u door het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook een e-mailbericht sturen naar info@dickschuur.nl. Dick Schuur maakt uw trouwfeest compleet.

Videos Repertoire
Powered by webXpress