Muziek op uw huwelijk


Muziek op uw huwelijk

Bent u op zoek naar live achtergrondmuziek op uw huwelijk? Dan is de allround pianist Dick Schuur zeker wat voor u. Ook is Dick inzetbaar bij de huwelijkse ceremonie om toepasselijke (verzoek)nummers te spelen. Dick is pianist van beroep en heeft een zeer breed, stijlvol en herkenbaar repertoire. Met zijn gevarieerde repertoire verzorgt hij graag optredens op diverse locaties door heel Nederland, van Amsterdam tot Groningen en van Friesland tot Zeeland. Wilt u vast in de juiste sferen komen? Bekijk dan eens zijn repertoire, video’s en/of referenties. Zo krijgt u een goed beeld van de pianist Dick Schuur. Door zijn brede ervaring en zijn stijlvolle repertoire maakt hij uw huwelijksfeest hoe dan ook tot een groot succes!Over Dick Schuur

Jarenlang is Dick schuur de vaste pianist van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam geweest. Dat wil wel wat zeggen! Dit hotel is namelijk een vijf sterren hotel. Naast zijn brede ervaring, zijn er nog genoeg andere redenen om Dick Schuur de muziek op uw huwelijk te laten verzorgen:


  • heeft stijlvolle muziek voor iedere gelegenheid;
  • heeft een zeer toegankelijke repertoire;
  • is zeer geschikt als achtergrondmuziek;
  • is flexibel inzetbaar
  • verzorgt ook de mooiste romantische popsongs.

Direct contact opnemen met Dick Schuur

De (piano) muziek voor het huwelijk varieert van licht-klassiek tot moderne, romantische popsongs. Bent u een groot liefhebber van de typische Hollandse nummers van Jan Smit of Guus Meeuwis? Of gaat u liever los op de muziek van oude helden als The BeeGees of The Rolling Stones? Het maakt niet uit waar uw hart ligt. Dick Schuur volgt uw hart maar al te graag.

Neem vrijblijvend contact met Dick Schuur op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Dick Schuur met betrekking tot muziek bij uw huwelijk? Neem dan eens vrijblijvend contact met hem op. Dit doet u door een e-mailbericht te sturen naar info@dickschuur.nl of vul het contactformulier in. Dit doet u door op de button ‘contact’ bovenin de website te klikken. Dick Schuur maakt uw huwelijk compleet.

Videos Repertoire
Powered by webXpress