Muziek-beurzen


Muziek voor beurzen

Bent u als beursorganisatie op zoek naar een sfeervolle toevoeging aan uw evenement in de vorm van muziek? Op een beurs is beurs muziek erg bepalend, omdat de ruimte vaak erg groot is en door de hele beurszaal zal muziek te horen zijn. Live muziek verzorgd door een allround pianist geeft een totaal andere sfeer dan muziek door de speakers. Wilt u gaan voor de subtiele, maar tegelijk pure achtergrondmuziek van een piano? Dan verzorgd allround pianist Dick Schuur graag de live muziek tijdens uw beurs. Als er geen piano aanwezig is neemt hij gewoon zijn eigen goed klinkende digitale piano mee!Wat mag u verwachten

De muziek tijdens de beurs kan variëren van licht-klassiek tot moderne, vrolijke popsongs. In overleg is bij Dick Schuur heel veel mogelijk. Dick Schuur volgt uw wensen en zet een mooi repertoire neer tijdens uw beurs. Zolang u doorgeeft wat voor beurs muziek u voor ogen heeft, kan Dick Schuur volledig in uw wensen voldoen. Wilt u alvast een kleine sfeerimpressie van allround pianist Dick Schuur? Bekijk dan online zijn repertoire, video’s of referenties. Voor live muziek op uw beurs door een allround pianist heeft u aan Dick Schuur de perfecte kandidaat.

Dick Schuur is jarenlang de vaste pianist van vijfsterren hotel Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam geweest. Dit zegt natuurlijk wel iets over het prestatievermogen van pianist Dick Schuur. Met een ruime speelervaring kunt u rekenen op kwaliteit!


 

Meer informatie over beurs muziek

Wilt u meer informatie over de muziek die pianist Dick Schuur tijdens beuren kan spelen? Neem dan gerust contact met hem op door het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@dickschuur.nl. Dick Schuur zorgt voor de gepaste sfeer en opvulling middels muziek op uw beurs!

Videos Repertoire
Powered by webXpress