live-muziek-receptie


Live muziek voor receptie

Wilt u graag live achtergrondmuziek tijdens uw receptie? Wat dacht u van live pianomuziek? Het inhuren van een pianist voor de receptie is een uitstekende keuze wanneer u een romantische, klassieke en authentieke of chique sfeer wilt creëren tijdens de receptie van uw bruiloft. Dick Schuur is allround pianist en weet op een stijlvolle manier verschillende muziekstijlen op de piano te brengen. Op diverse locaties door heel Nederland, van Groningen tot Amsterdam en van Friesland tot Overijssel kan Dick Schuur een gevarieerd en stijlvol repertoire brengen tot grote vreugde van uw gasten.Allround pianist tijdens receptie

Dick Schuur is jarenlang de vaste pianist van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam geweest en voorziet ook graag uw receptie van live muziek die sfeervol en romantisch is en bovendien perfect aansluit op de wensen van uw gasten. In overleg kan Dick Schuur uw live muziek laten variëren van licht-klassiek tot moderne, romantische popsongs. Wat dacht u van Marco Borsato of Guus Meeuwis op de piano? Of bent u toch meer van de muziek van The Bee gees of The Rolling Stones? Alles is mogelijk bij Dick Schuur voor de live muziek voor uw receptie.

Wilt u een voorproefje van Dick Schuur en in de sfeer komen die Dick Schuur ook op uw trouwfeest kan verzorgen? Bekijk dan online zijn repertoire, video’s of referenties. Voor sfeervolle pianomuziek op uw trouwfeest heeft u aan Dick Schuur de perfecte kandidaat!


Direct contact opnemen met Dick Schuur

Als u nog op zoek bent naar de juiste invulling of artiest voor live muziek bij de receptie, bekijk dan gerust eerder werk van allround pianist Dick Schuur! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@dickschuur.nl of vul het contactformulier op de website in.

Videos Repertoire
Powered by webXpress