Artiest bedrijfsfeest


Artiest bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar mooie, herkenbare en sfeervolle achtergrondmuziek voor tijdens uw bedrijfsfeest? Voor tijdens een diner of gezellige borrel is een pianist wellicht een zeer geschikte artiest voor deze gelenheid. Een pianist zorgt voor een bijzondere warme sfeer en is hedendaags juist weer erg uniek en speciaal. Het is maar net wat uw wensen zijn, maar allround pianist Dick Schuur kan zowel voor een heel feestelijke sfeer zorgen als een chique en klassieke sfeer met muziek. Dus wat voor artiest u ook voor het bedrijfsfeest zoekt, allround pianist Dick Schuur weet verschillende stijlvolle repertoires neer te zetten.Waarom kiezen voor pianist Dick Schuur?

Kiest u voor pianist Dick Schuur als artiest van uw bedrijfsfeest, dan kiest u voor hoogwaardig en stijlvol vermaak. Met Dick Schuur als pianist op uw bedrijfsfeest bent u verzekerd van:

  • Een toegankelijk en herkenbaar repertoire
  • Muziek afgestemd op uw wensen
  • Stijlvolle muziek voor uw trouwfeest of andere gelegenheid;
  • Een flexibele inzetbaarheid;

Wilt u een voorproefje van Dick Schuur en in de sfeer komen die Dick Schuur ook als artiest op uw bedrijfsfeest kan verzorgen? Bekijk dan online zijn repertoire, video’s of referenties. Voor live muziek door een allround pianist heeft u aan Dick Schuur de perfecte kandidaat!


De nodige ervaring

Dick Schuur is jarenlang de vaste pianist van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam geweest en voorziet ook graag uw bedrijfsfeest van live muziek die sfeervol is en bovendien perfect aansluit op de wens van uw collega’s. In overleg kan Dick Schuur uw live muziek laten variëren van licht-klassiek tot moderne, gezellige popsongs.

Pianist Dick Schuur inhuren

Lijkt het u wel wat om allround pianist Dick Schuur als artiest voor het bedrijfsfeest in te huren? U zult niet teleurgesteld zijn, want u kunt alles bespreken met Dick Schuur en zo dus helemaal aanpassen aan uw wensen. U kunt contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@dickschuur.nl of vul het contactformulier op de website in.

Videos Repertoire
Powered by webXpress